Mediajetti — Sähäkkää Sähköistä Markkinointia

Mediajetin palvelut

Mediajetti on sähköisen median palveluyritys Salossa, joka auttaa yrityksesi helposti suuren yleisön tietoisuuteen ja avaa liiketoiminnalle uusia ulottuvuuksia. Yrityksenä Mediajetti on tuore, mutta henkilökunnan työvuosien kautta edustammme järeää alan tietotaitoa ja kokemusta.

Suunnittelemme yritysten tai yksityisten näkyvyyden internetissä pienistä käyntikorttisivustoista monipuolisiin yrityssivustoihin. Toteutamme persoonallisella sivustolla yrityksenne visuaalisen ilmeen ja suunnittelemme mainosbannerit ja yrityslogot. Sosiaalisen median työkalut Facebookista Twitteriin otetaan tarvittaessa käyttöön. Sivujen markkinointi ja liikenteen mittaus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarjoamme sivustoille luotettavaa tallennustilaa yhteistyökumppanien palvelimilta.

Mediajetillä on työkalut toteuttaa yrityksenne painotuotteet käyntikorteista lehtimainoksiin, esitteisiin ja julkaisuihin. Internetissä tai painetussa mediassa julkaistava materiaali taitetaan asiakkaan toimittamasta materiaalista, mutta Mediajetillä on myös laitteistot aineiston valokuvaukseen tai videokuvaukseen.

Mediajetti osallistuu myös digitaaliseen ulkomainontaan valmistamalla mainoksia mm. Salon Jumboscreenille.

Toivotamme uudet ja kaikki ennestään tutut asiakkaat tervetulleeksi Mediajettiin vauhdittamaan yrityksenne markkinointia sähköisen tai perinteisen median välityksellä.

Designed by Mediajetti.