Mediajetti — Sähäkkää Sähköistä Markkinointia

Yritysilme

Logolla tai liikemerkillä on keskeinen osa yrityksen mielikuvan luomisessa. Sen tulisi kertoa yhdellä silmäyksellä millainen on yrityksesi. Logo on yritysilmeen perusta ja keskeinen brändin rakennuspalikka. Hyvä logo on mieleenpainuva, tyylikäs, sopivan selkeä, omistajalle mieluinen ja pitkäaikainen panostus. Onko nyt aika suunnítella logo, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa yrityksestäsi? Tee hyvä päätös ja tilaa yrityksellesi logo Mediajetistä.

JTVSuunnittelua varten selvitämme yrityksesi nimen nykyisen kirjoitusasun, toimialan, tuotteet, palvelut ja toimintaympäristön kilpailijoineen. Iskulauseet, tavoitetunnelma ja arvot ohjaavat hyvin suunnittelua. Värimieltymykset ja yrityksen aiemmat värivalinnat ohjaavat tietenkin suunnittelua. Kartoitamme aiemmat ideat ja mieltymykset sekä logon pääasialliset käyttötarkoitukset. Ilme voi olla asiallinen, ammattimainen, trendikäs, hauska tai vaikkapa teknohenkinen.

Logon tai liikemerkin rooli kaiken muun yritysmateriaalin luonnissa on keskeinen. Käyntikortin ja muun kirjallisen yritysmateriaalin suunnittelussa tarvitaan yhteystietojen lisäksi graafisten puitteiden ohjeisto. Liikemerkin ja sen käytön huolellinen suunnittelu on peruste yrityksen brändin rakentamiselle. Brändityö on pitkän aikavälin työtä yrityksen mielikuvan muodostamiseksi. Jos liikemerkki sisältää mielikuvan yrityksestä, on brändin rakennus jatkossa huomattavasti helpompaa.

Pitokärki

Designed by Mediajetti.