Mediajetti — Sähäkkää Sähköistä Markkinointia

Referenssejä pitkin matkaa

Kuljetus Saarinen

Kuljetus Saarinen on ammattitaitoinen ja luotettava perniöläinen kuljetusalan yritys. Yrityksen kalustossa on kaksi täysperävaunuyhdistelmää, 64 ja 68 tonnin kokonaispainoilla, sekä pakettiauto. Yrityksen yhteystietojen ja näkyvyyden kannalta ovat edustavat nettisivut tärkeä ja näkyvä käyntikortti.

Pitokärki logo

Komealla paikalla, Päijänteen rannalla sijaitsevan kokoustilan tuli saada edustava liikemerkki. Purjehtijoiden tunnettuna kohteena ollut Pitokärki saa tietenkin liikemerkikseen purjesymbolin, erityisen kirjasimen ja Päijänteen sinisen värin.

Juhla- ja kokoustila – Pitokärki

Padasjoen paras ravintolayritys Karabi Oy laajeni yhdellä uudella kohteella: Juhla- ja kokoustila Pitokärki. Pitokärki on varauspohjainen juhla- ja kokouspaikka sinisen Päijänteen rannalla, Kellosalmen sillan lähellä, Virmailassa, Kelossin vastarannalla. Pitokärki kuuluu Karabi Oy:n tarjoamiin ravintolapalveluihin.

Metsäpalvelu Metsämestarit

Juho Valonen valmistui Evon Metsäopistosta vuonna 2013. Luotettava palvelutarjonta toimii oman yrityksen kautta, jonka nimeksi valikoitui Metsäpalvelu Metsämestarit. Asiakkaiden tavoittamiseksi paras menetelmä on yrityksen nettisivut, jossa on yrityksen yhteystiedot ja tietoja tarjolla olevista palveluista. Kokemuksesta – suosittelen!

Kahvila-Ravintola Kelossi

Karabi Oy:n kesäravintola Kelossi sai uudet kotisivut pääravintola Modetin kanssa samaan aikaan. Päijänteen rannalla, Kellosalmen sillan kupeessa sijaitsevan hienon näköalaravintolan terassilta voi seurata mantereen ja Virmailan saaren välistä vesiliikennettä lähietäisyydeltä. Tietenkin pääasia on herkullisen ruokalistan tarjoamat nautinnot rennossa ympäristössä.

Ravintola Modetti

Padasjoen Vuoden Yrittäjä 2011, Karabi Oy uudisti Ravintola Modetin nettinäkyvyyden uudelle tasolle ottamalla käyttöön oman nimen mukaisen verkkotunnuksen. Samalla rakennettiin Padasjoen Parhaan Ravintolan mukainen yritysilme ja sivusto. Sivusto toteutettiin WordPress julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa mm. omat tapahtumakalenterin päivitykset. Modetille rakennettiin oma sivustomalli Mediajetin toimesta.

Padasjoen Kokoomus

Padasjoen Kokoomus on tilasi uudet monipuoliset kotisivut aktivoimaan jäsenistön toimintaa ja helpottamaan yhdistyksen aktiviteetteja alkaen kuluvan vuoden kaksissa tärkeissä vaaleissa. Sivut on toteutettu Yhdistysavaimen järjestelmällä, joka tukee Kokoomuksen sivustomalleja ja sitä käyttää suuri osa Kokoomuksen paikallisjärjestöistä. Kotisivujen lisäksi malli tukee myös jäsenhallintaa ja kirjeenvaihtoa. Sivuston ulkoasu brändättiin Padasjoen Kokoomukselle.

Hieroja Timo Lammi

Vankan kokemuksen rekisteröity hieroja Timo Lammi päätti uudistaa netti-ilmeensä ja valmistautua Google Adwords kampanjaan. Timolle tehtiin uusi persoonallinen käyntikorttisivusto lisäämällä nykyisiin tekstitietoihin kuvia ja Google karttaleike helpottamaan ensitapaamisia. Tekstisisältö optimoitiin hakukoneille helpompaan muotoon. Google Adwords tili otettiin käyttöön syksyn kampanjoita varten.

PadNet verkko-osuuskunta

Padasjoelle perustettiin joulukuun 27. päivänä nopeita kuituverkkopohjaisia tietoliikennepalveluita tarjoava verkko-osuuskunta. Osuuskunnalle varattiin heti seuraavana päivänä nimen mukainen verkko-osoite ja asennettiin tietokanta ja verkkosivut käyttäen WordPress sisällönhallintaa. Sivustolle on suunniteltu PadNetin toimintaa kuvaava yritysilme väreineen ja toiminta-ajatuksineen.

Jumboscreen Salo

Jumboscreen sivut perustettiin Astrum-keskuksen katolle asennettavan valtavan led-screenin markkinointi- ja myyntityön tukemiseksi, sekä asiakaskontaktien avaamisen helpottamiseksi. Tulossa olevan lediscreenin havainnollistaminen ilman kuvaa ja mainos-demonstraatiota olisi haastavaa ilman näitä sivuja. Kuva-materiaali on kohteesta ja panoraama rakennuksen katolta kuvattu.

Classic Motocross Finland ry

Classic Motocrossin harrastajat päättivät 20.11 perustaa uuden kerhon vanhojen kilpamoottoripyörien harrastuksen ja kunnostuksen tukemiseksi. Mediajetti on toteuttanut kerhon uudet sivut, jotka avattiin 4.12.2010. Palveluun avattiin myös valokuvagalleria ja keskustelupalsta. Sivut täydentyvät kerhon toimittaman materiaalin mukaan.

Maskeeraaja Neea Heistola

Tyttäremme Neea Heistola on valmistunut maskeeraajaksi Helsingin International Maker Academystä ja toimii tällä hetkellä freelancerinä. Nettisivut ja sähköposti ovat tärkeä apuväline markkinointiin ja yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa. Neea toimii Helsingin Sokoksen kosmetiikkaosastolla ja tekee siellä myös Makeupstoren meikkejä.

Mediajetti

Pitkään harkittu ja odotettu luovuuden patoutuma sai ratkaisun, kun Raut-Kotkalle perustettiin uusi aputoiminimi, Mediajetti. Uusi, mutta emoyrityksen listaan jo varattu toimiala perustettiin Saloon yrittäjien kotipaikan ohjaamana. Sähköinen liiketoiminta ja etätyö olivat koettuja toimintamuotoja ilman aloituskynnystä. Näiden koettujen taitojen käyttö, konsultointi ja kouluttaminen ovat yrityksemme keihäänkärki.

Raut-Kotka Oy

Raut-Kotka on vuonna 2004 perustettu perheyritys, jonka päätoimiala on majoitus ja lomanvietto. Omien viiden tähden huviloiden toteutuksen kautta toiminta laajeni myös rakennusalalle. Raut-Kotkan koti- ja ulkomaiset asiakkaat löytävät lomakohteen yleensä internetistä, jonka vuoksi laajat kotisivut ovat hyvin tärkeä kansainvälinen markkinointikanava.

Lahjatavaraliike Toivo & Vallu

Lahjatavaraliike Toivo & Vallu on vuonna 2008 perustettu Raut-Kotkan aputoiminimi, joka nimensä mukaisesti on keskittynyt sisustus ja lahjatavamyyntiin. Liike toimii sesonkiluontoisesti ja internetin käyttö sen tiedotukseen ja markkinointiiin on avainasemassa.

Auttoisten-Neroskulman Kyläyhdistys ry

Kyläyhdistyksellä on ollut pitkään kotisivut, mutta ne kaipasivat uudistusta joka toteutui kesällä 2009. Sivujen sisältö taitettiin uuteen avarampaan näkymään ja sen myötä sivustolle on lisätty lukuisia uusia aiheita, jotka ovat hyödyllisiä esimerkiksi uuden Padasjoen historian valmistelussa. Perustettuun Auttoisten kylän Facebook ryhmään liittyi hetkessä toista sataa jäsentä.

Padasjoen Moottoriurheilijat ry (PadMu)

Padasjoen Moottoriurheilijoilta puuttui nykyajan vaatimusten mukaiset sähköiset yhteydenpitokanavat. Yhdistykselle varattiin verkkotunnus ja perustettiin uutukaiset kotisivut. Nyt sivustolla löytyy paljon ajankohtaista tietoa, kontakteja sekä palautesivu. Jäseneksi liittyminen onnistuu nyt netissä ja yhteystietojen muutokset.

Remmi Luistaa Galleria

Valokuvaus on nykyaikaisen digikuvauksen vuoksi saavuttanut laajaa suosiota. Kuvien katselu ystävien kesken on helpottunut monin verroin personoitavien nettigallerioiden avulla. Tuhansien kuvien ja tallennettujen gigatavujen joukosta on muutamia luontokuvia ”kehitetty” näytteille. Gallerian nimi kuvastaa omistajan merkittävää panostusta valokuvaukseen.

Designed by Mediajetti.